Tietosuoja

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Little Maya Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 09.09.2020.

1. Rekisterinpitäjä

Little Maya Oy, Peltosaarenkatu 6 A 1, 11130 Riihimäki

Y tunnus: 3105701-8

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Little Mayan asiakaspalvelu,

info@littlemaya.fi

+358456940949

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen peruste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen perusteHenkilötietojen käsittely perustuu rekisterinpitäjän oikeutettuun etuun, sopimussuhteeseen ja/tai rekisterinpitäjän lakisääteisen velvoitteen noudattamiseen. Henkilötietojen käsittely voi perustua myös rekisteröidyn suostumukseen, joka muodostaa tällöin soveltuvilta osin käsittelyn oikeusperusteen. Rekisterinpitäjällä on oikeutettu etu harjoittaa asiallista, perusteltua ja laillista myynti- ja markkinointitoimintaa, mukaan lukien tähän liittyvää asiakasprofilointia.

4. Kerättyjen tietojen kuvaus

Henkilötietoja käsitellään lainsäädännön sallimissa rajoissa asiakkuuden hoitamiseen ja kehittämiseen. Pääasiassa keräämme henkilötietoja tilausten käsittelemiseksi.

Rekisterissä käsiteltäviä henkilötietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

Tilaukset

Tarvitsemme henkilötietoja tilauksen käsittelyssä toimittamista varten sekä asiakasviestintään tilauksiin liittyen (esimerkiksi tilaus- ja toimitusvahvistus). Lisäksi tietoja voidaan käyttää laskutukseen ja perintään liittyviin toimenpiteisiin sekä mahdollisten reklamaatioiden käsittelemiseksi. Maksutiedoista emme tallenna muuta kuin maksutavan ja hinnat mahdollista maksunpalautusta varten.

Tuotteiden tarjoaminen ja markkinointi

Voimme käsitellä henkilö- ja ostoskoritietoja sekä ostohistoriaa asiakkaan profilointiin, tarjousten, etujen, markkinointitoimenpiteiden ja asiakasviestinnän kohdentamiseksi asiakasta kiinnostavaksi. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen, kilpailuihin ja arvontoihin tai muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä.

Asiakastili

Mikäli olet luonut asiakastilin verkkosivuillemme, käytämme henkilötietojasi tilin hallinnointiin, jotta voit tarkastella tilaushistoriaasi, luoda toivelistoja ja tallentaa ostoskorisi. Myös osoitetiedot tallennetaan myöhempiä tilauksia varten, osoitetietoja voidaan muuttaa tai poistaa joko asiakkaan tai Gugguun toimesta.

Tuotteiden ja palveluiden kehittäminen ja anonymisoitu raportointi

Voimme käsitellä henkilötietoja parantaaksemme nykyisiä tuotteita ja palvelujamme sekä kehittääksemme uusia. Voimme yhdistää annetun palautteen ja asiakaspalveluumme jätetyt viestit käyttäjätiliin.


Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme käsittelee henkilötietojasi ottaessasi yhteyden siihen minkä tahansa kanavan kautta. Voimme yhdistää asiakaspalvelun keräämät tiedot muihin henkilötietoihin, esimerkiksi ostohistoriaan. Näin voimme tarjota mahdollisimman henkilökohtaista ja tehokasta palvelua.

Laittoman toiminnan havaitseminen ja ehkäiseminen

Joissakin tapauksissa meiltä voidaan edellyttää tietojesi, myös henkilötietojen, luovuttamista lain tai määräysten nojalla, kuten esimerkiksi oikeudenkäynnin yhteydessä. Saatamme luovuttaa tietojasi myös haasteen, tuomioistuinpäätöksen tai muun oikeudenkäynnin nojalla tai poliisitutkinnan yhteydessä tai viranomaisen pyynnön johdosta.


5. Kerättävät henkilötiedot

- Tilaajan yhteystiedot (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, postiosoite sekä mahdollisesti muut vapaaehtoisesti annetut henkilötiedot kuten yritys tai syntymäaika)

- Mikäli tilauksen vastaanottaja on eri kuin tilaaja, vastaanottajan nimi sekä postiosoite

- Tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista

- Viestihistoria asiakaspalvelumme kanssa chatissa, Facebookin, verkkosivuston yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin välityksellä

- Yhteystiedot, jotka annetaan osallistuessa erilaisiin arvontoihin ja kilpailuihin

6. Säännön mukaiset tietolähteet


Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. verkkokaupasta, www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää sähköpostilla rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää sähköpostilla rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ota yhteyttä
Little Maya Instagramissa Little Maya Facebookissa
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Voimassa 01.01.2020 alkaen

Little Maya Oy Y-3105701-8

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö kassapalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteiden ulkonäkö

Tuotteiden värisävyt saattavat poiketa hieman kuvista, johtuen siitä että kangas erien välillä saattaa olla pieniä sävy eroja. Lisäksi kamera ja tietokoneen näyttö saattaa vääristää sävyjä.
Painokuvien ja kankaiden kuvioiden koko saattaa näyttää hieman eriltä kuin kuvissa johtuen pipon koosta.

Toimituskulut ja tapa

Toimitamme tilaukset kirjeenä tai pakettina. Nyrkkisääntönä on että 1-2 pipoa tulevat 3,5€ maksavana kirjeenä tai 5,8€ maksavana Postin pikkupakettina jossa seuranta. Suuremmat määrät toimitetaan pakettina (kaikki tupsulliset pipot toimitetaan aina pakettina tupsun paksuudesta johtuen).
Pakettien hinnat ovat:
Postipaketti 6,8€
DB Shenker noutopistepaketti 6,6€
Matkahuollon paketti 6,8€
Emme vastaa kirjelähetyksissä kadonneista tai vaurioituneista tuotteista (kirjeissä ei ole seurantaa ja Posti ei ota niistä mitään vastuuta). Kaikissa paketeissa on seuranta ja tällöin ne pystytään tarvittaessa jäljittämään. Tällöin siis myös huomaamme ja korvaamme jos paketti hukkuu matkalla.

Toimitusaika

Normaalisti tilauksen vastaanottamisesta sen postittamiseen kuluu aikaa muutamasta päivästä kahteen viikkoon, riippuen paljonko tilauksia on jonossa. Kaikki tilaukset tehdään tilausten mukaan ja tästä johtuen toimitusajat pitenevät kun tilauksia tulee paljon. Pipojen valmistus ottaa aikansa jotta voimme ylläpitää korkeaa laatua. Sesonkiaikana (elokuu- joulukuu ja maaliskuu- toukokuu) Saattaa kulua jopa 3 viikkoa että tilaus lähtee meiltä.

Vaihto- ja palautusehdot

Palautukset katsotaan aina tapauskohtaisesti. Jos tuotteen materiaalit ovat jollain lailla viallisia tai tuote poikkeaa selkeästi tilatusta niin tuotteella on 14 vuorokauden palautus/vaihto oikeus. Mitään lakisääteistä velvollisuutta tilauksen mukaisesti valmistetun tuotteen palautukselle ei ole, koska pipot ovat mittatilaustuotteita ja ne tehhdään aina juuri tilaajan toiveiden mukaan. Toki pyrimme ongelmatilanteissa aina löytämään molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun.

Palautusosoite:
Little Maya
Peltosaarenkatu 6 A 1
11130 Riihimäki
Finland

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa meille sähköpostitse osoitteeseen info.littlemaya@gmail.com tai puhelimitse numeroon +358 45 694 0949. Jos paketti on vioittunut matkalla, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle.

Maksupalveluntarjoajina Little Mayan verkkokaupassa ovat:

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

sekä

Klarna Organization number: 556737-0431
Korkeavuorenkatu 34
00130 Helsinki
Finland
www.klarna.com

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Ota yhteyttä

Helpoiten otat meihin yhteyttä täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Lähettämiäsi tietoja käytetään yhteyden­otto­pyyntöön vastaamiseen. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.

Little Maya Oy
Peltosaarenkatu 6 A 1
11130 Riihimäki

0456940949
info@littlemaya.fi
www.littlemaya.fi
3105701-8